BEŞİKTAŞ AVRUPA KUPALARI KARNESİ

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

BEŞİKTAŞ AVRUPA KUPALARI KARNESİ

2

BEŞİKTAŞ AVRUPA KUPALARI KARNESİ




Beşiktaş, 1957-58 sezonunda Yunanistan'ın Olimpiakos takımına karşı oynadığı maçla beraber Avrupa serüvenine başlamıştır.

BEŞİKTAŞ AVRUPA KUPALARI KARNESİ


Beşiktaş Avrupa'da sahne aldığı 210 maçın 81'inden galibiyet alırken 84 karşılaşmadan da malubiyetle ayrıldı. Oynadığı maçların 45'in de rakipleriyle yenişemeyen Beşiktaş rakip kaleye gönderdiği 279 gole karşılık kalesinde 297 gol gördü.


BEŞİKTAŞ SARPSBORG MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA



BEŞİKTAŞ'IN AVRUPA KUPALARI BAŞARILARI


Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1986-87 sezonunda çeyrek final gören Beşiktaş, UEFA Kupası'nda en iyi derecesini 2002-03 sezonunda, Mircea Lucescu yönetiminde çeyrek finale çıkarak yapmış, bu turda İtalya'dan Lazio'ya elenmiştir.

2003-04 sezonunda ise, Şampiyonlar Ligi'nde yine Lazio'nun grubuna düşen Beşiktaş, son maçta Sparta Prag'ın Lazio'ya attığı golle grubunda 3. oldu ve yoluna UEFA Kupası'nda devam etti.

2016-17 sezonunda ise, Şampiyonlar Ligi'nde B Grubu'nda mücadele eden Beşiktaş, grubunu 3.sırada bitirdi ve yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etti. Şenol Güneş yönetiminde çeyrek finale kadar yükselen,ancak çeyrek finalde Olympique Lyonnais takımına elenen Beşiktaş, bu aşamaya ikinci kez ulaşmıştı.

2017-18 sezonunda ise, Beşiktaş 2016-2017 sezonu şampiyonu olarak Şampiyonlar Ligi grup aşamasına doğrudan katılmayı hak kazandı. G grubunda Porto, Monaco ve RB Leipzig ile eşleşti. Beşiktaş, oynadığı altı maçta dört galibiyet ve iki beraberlik aldı. Böylece 14 puan toplayıp grubu lider bitirdi. Böylece gruptan çıkıp son 16 turuna yükseldi. Şanssız bir kura çeken Beşiktaş Çeyrek Final'de Almanların güçlü takımı Bayern München ile eşleşti. İlk maçı deplasmanda oynayan Beşiktaş sahadan 5-0 yenik ayrıldı. Vodafone Park'taki mücadeleyi ise 1-3 kaybederek kupaya bu turda veda etti.

ŞENOL GÜNEŞ İLE BEŞİKTAŞ AVRUPA KARNESİ


Beşiktaş'ta göreve başladığı 2015-2016 sezonundan bu yana Avrupa'da 32 maçta takımın başında olan Şenol Güneş, bu karşılaşmalardan 15 maçı galip birirken 11 maç beraberlik ile sonuçlandı 6 kez de sahadan mağlup ayrılan taraf oldu. Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş bu maçlarda rakip fileleri 55 kez havalandıran Kartallar kalelerinde 43 gol gördü.

2018-2018 BEŞİKTAŞ UEFA AVRUPA LİGİ FİKSTÜRÜ


I Grubu'nun maç programı şöyle:

20 Eylül Perşembe: Beşiktaş-Sarpsborg (Norveç), Genk (Belçika)-Malmö (İsveç)

4 Ekim Perşembe: Malmö-Beşiktaş, Sarpsborg-Genk

25 Ekim Perşembe: Sarpsborg- Malmö, Beşiktaş-Genk

8 Kasım Perşembe: Malmö-Sarpsborg, Genk-Beşiktaş

29 Kasım Perşembe: Sarpsborg-Beşiktaş, Malmö-Genk

13 Aralık Perşembe: Beşiktaş-Malmö, Genk-Sarpsborg

Yorum Gönder

2 Yorumlar
  1. İnşallah tüm takımlarımız daha büyük başarılara imza atar

    YanıtlaSil
  2. Avrupa da oynayan tüm takimlarimiza başarılar dilerim. Umarım gelecek sene daha fazla takımla temsil ediliriz.

    YanıtlaSil
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad