Akhisar Belediye Gençlik Ankaragücü Maçı

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Akhisar Belediye Gençlik Ankaragücü Maçı

0



Spor Toto Süper Lig 22 Hafta Akhisar Belediye Gençlik sahasında Ankaragücü'nü ağırlayacak. 16 Şubat cumartesi oynanacak mücadele saat 13:30 'da Spor Toto Akhisar Stadyumu'nda başlayacak. Karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Hakan Yemişken yapacak. Volkan Bayarslan dördüncü hakem olacak.

Spor Toto Süper Lig Durumları


Akhisar Belediye Gençlik 21 haftada topladığı 17 puan ile ligte 18. sırada yer alırken rakibi Ankaragücü ise topladığı 23 puan ile 15. sırada yer alıyor.

Akhisar Belediye Gençlik evinde oynadığı 11 karşılaşmadan 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi ile sahasında en başarılı 14. takım olma istatistiğini sağladı. Bu karşılaşmalarda ise rakip fileleri 13 kez havalandırırken kalesinde 16 gole engel olamadı.

Ankaragücü deplasmanda oynadığı 10 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 yenilgi alarak deplasmanda en başarılı takım sıralamasında 12. sırada yer aldı. Bu karşılaşmalarda rakip fileleri 8 kez havalandıran sarı-lativertliler kalelerindeki 18 gole engel olamadı.

Muhtemel 11 'ler



Akhisar Belediye Gençlik

Ankaragücü
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
Tk: Cem Kavçak
Tk: Mustafa Kaplan


Yorum Gönder

0 Yorumlar

Top Post Ad

Below Post Ad